dijous, 27 d’octubre del 2011

Pre-Benjamí Femení Sant Miquel - Escola Thau

Escola Thau 23 - 16 St.Miquel.
Era el primer partit per a totes les jugadores i amb moltes ganes i molta il·lusió van fer front a l'Ecola Thau.
El partit va començar amb un petit avantatge de l'equip local fins el quart període, quan el St. Miquel va aconseguir igualar el resultat i, fins i tot, arribar a guanyar en alguns minuts. Malauradament, en el cinquè i sisè període, l'Escola Thau va remontar i va acabar guanyant el partit.
L'equip s'està esforçat molt per competir i cada dia anar millorant i aprenent noves coses. Les entrenadores estem molt contentes amb les ganes mostrades a tots els entrenos i al partit. Pensem que aquest és el camí per millorar i passar-ho bé!

Moltes felicitats!

Anna i Laura

dimarts, 25 d’octubre del 2011

L'infantil d'handbol del CSM passa per sobre d'un dèbil Liceu Francès

L'infantil d'handbol del Col·legi Sant Miquel disputà el darrer dissabte 22 d'octubre el seu primer partit de la nova temporada 2011-12. El partit es va disputar al col·legi Liceu Francès i el rival va ser Liceu Francès, un dels clubs amb més tradició i amb els que més rivalitat ha tingut al llarg dels últims anys.

Va ser un partit força assequible, fins i tot podríem calificar-lo com a fácil, on no es va patir en cap moment per perdre el partit. En un principi el Sant Miquel, tenia un hàndicap molt important: Marc Araguàs, el seu únic porter, era baixa per malaltia. El que no era d'esperar és que l'Isaac Rodríguez, l'únic esquerrà de l'equip, acabés fent 12 parades en 50 minuts de joc. Va ser a partir de la segona meitat de la primera part quan amb contraatacs directes finalitzats la gran majoria per l'extrem esquerre vam aconseguir una àmplia diferència que ens va permetre jugar de forma molt còmode la resta del partit.
La defensa no va ser prou bona. Liceu, va jugar amb alevins i pre-infantils, ens falta més organització i lideratge al centre de la defensa. En atac 30 gols, és l'objectiu a assolir a cada partit i de fet així va ser. Tot i la empipant defensa 3:3 per part de Liceu vam aconseguir contactar amb la segona línea ofensiva per poder duu a terme el pase i va i per aconseguir trencar la defensa i trobar més espais. A més, tant la superioritat física que teníem la vam aprofitar en l'1x1 i en les passades al pivot. Com a nota negativa cal destacar les pèrdues de pilota. Es van perdre un total de 7 pilotes durant tot el partit, sobretot pel costat dret de l'atac.

En definitiva, tot i que el resultat final va ser de 16-30, haurem de treballar molt més el bloc defensiu i l'atac contra una defensa 3:3.

Una salutació,

Aldo Pisa

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Primer partit Handbol Aleví

Aquest cap de setmana passat l'equip d'handbol aleví ha jugat el seu primer partit contra el Safa Horta. Un partit que ha estat molt equilibrat e interesant. El resultat final dels quarts han estat: Una victòria, dos derrotes i un empat.

No ha estat un gran resultat però hem de seguir endavant i hem de lluita per aconseguir bons resultats.
Seguirem treballant amb totes les nostres forces i amb totes les nostres il·lusions i així els resultats arribaran.

Albert Pozo
Àlex Tobella

Futbol Sala Cadete-Amor de Dios

Primer partido de liga y primera victoria de un equipo cada vez mas conjuntado. El partido fue un monologo de nuestro cadete ya que desde principio a fin fue el dominador del encuentro alterado en los ultimos minutos por 2 goles en contra,uno en propia puerta y otro tras un contraataque,pero gracias a los goles de Roman(2) y Dani (1) conseguimos los 2 primeros puntos , lo mas negativo fue sufrir el ultimo minuto por no acabar las tantas ocasiones de gol que dispusimos.Por ultimo recordar que este cadete esta compuesto por chicos de primer año y durante la temporada jugaremos con equipos de mayor edad pero sabran dar la talla felicidades por la victoria

Enviado de Samsung Mobile

Futbol Sala Pre-Alevin-Ntra Señora de Lourdes

Primer partido de la temporada y las cosas no pudieron ir mejor con una victoria por 6-1 con goles de Raba (2),Marc (1), Hoyos (2), Pol(1) . Destacamos el buen debut de Marc Bosch que marco el primer gol de la temporada y realizo un buen partido como todo el equipo ,aunque el resultado fue justo se fallo muchas ocasiones delante de la porteria contraria pero buen juego combinativo de pases felicidades chicos

Primer partit

El primer partit de la temporada d'handbol, el dels benjamins, va anar de la millor manera possible. Vam començar amb victòria i donant bones sensacions a la pista. Bon joc en equip i aplicant tot el que estem aprenent durant els entrenaments. Poder les dues úniques coses dolentes són la defensa, molt despistada en alguns moments, i la puntualitat! els jugadors van arrivar quan nomès faltaven 15 minuts per començar el partit.

Si seguim així obtindrem bons resultats i sobretot, ens ho pasarem molt bé jugant a handbol!

diumenge, 23 d’octubre del 2011

Escola St.Gregori-C-St.Miquel Infantil Femení

Típic partit de principi de temporada on ha estat bastant present la poca efectivitat de cara a cistella i també falta de concentració en algunes ocasions, tot i això la bona actitud defensiva i les bones ajudes van fer que fos possible la primera victòria de la temporada contra la escola St.Gregori per 32-42, encara que es va notar la baixa d'un parell de jugares  que aporten molt al equip.

En la primera part del partit el desencert de cara a cistella va estar present, sort que la jugadora Rueda A. va estar força encertada i amb 13 punts va donar aire al equip, tot i que sempre cal tenir present la gran feina en la defensa de totes les jugadores.

Una primera part que va finalitzar amb un resultat de 14-28, va ser succeïda per una segona part on els tirs continuaven sense entrar, però la capitana del nostre equip Elipe A. va agafar el relleu anotador amb 7 punts en el 2 darrers sisens. La segona part va acabar amb un resultat una mica curt de 14-14; curt per el gran numero d'ocasions d'anotar que es van errar.

En definitiva força satisfet per com ha anat el partit, tot i que tindrem que continuar treballant i jugar amb més velocitat i més encert.

Felicitats noies i a continuar entrenant amb ganes i aquesta actitud!

I esperem que les baixes es millorin i es reincorporin lo abans possible al equip.

Parcials: 1/6: 6-6, 2/6: 8-14, 3/6: 4-8, 4/6: 4-0, 5/6: 4-9, 6/6: 6-5.

-Arribas J.(5), Pi J.(2), Rodríguez L.(0), Payet C.(0), Rueda A.(13)-(5 inicial)- Elipe A.(17), Caixas A.(5).

Antoni Aragón

Lycée Français VS Sant Miquel - Cadet femení

Derrota del Cadet Femení de Bàsquet (105-15)

El partit va ser una mica complicat, ja que les contrincants eren d'un alt nivell i tenien una amplia banqueta que els hi permetia més canvis, per lo que es cansaven menys. Elles amb una banqueta de 11 jugadores i nosaltres amb una de 7.

Això no vol dir que les cadets no siguin capaces de guanyar un partit, ja que si posen ganes suficients i s'esforcen ho poden fer molt millor.

Molts pocs cops arribàvem a cistella, ja que era difícil per la pressió que ens feien, però quan aconseguíem passar-la, acabaven la jugada bastant bé.

L'atac, com dic, va ser bastant fluix i la defensa va estar una mica millor però encara els hi falten ganes i concentrar-se en el partit perquè molts cops hi havia una jugadora sola que aconseguia arribar a cistella.

Tot i això espero que poc a poc, ja que es el primer partit, estiguin més animades i amb ganes de jugar, perquè crec que poden fer molt més.

Nuñez S. (6), Grau J.(0), Estruch E(0), Pastor E.(2), Martínez N. (2), Escarpenter M. (5), Padros C. (0)

Elena Matellán

Gran partit amistós entre els petits

Dissabte a les 12 va començar el partit entre els prebenjamins i els benjamis de futbol 5.

Va ser un gran partit on es va veure un equip de tercer amb moltíssimes ganes i un gran futbol i un equip de quart un tant relaxat.
El resultat va ser un empat a 11, la qual cosa ens diu que els de tercer van fer un gran partit, posant-hi moltes ganes i un joc molt alegre, amb grans jugades indivuals d'algun dels seus membres. Per contra, als de quart el partit els va donar una gran lliçó, mai pots menysprear a un rival i no hi ha partit que estigui fet. Els va faltar ganes a gran part del partit, ja que van veure que quan li van posar ganes les coses van funcionar diferent. Per als de tercer va ser un gran debut amb la nostra samarreta vermella i per als de quart van debutar amb bastants minuts les noves incorporacions d'aquesta temporada.

Aquest partit va servir per aprendre molt ambdòs equips i ens augura una gran temporada dels dos equips. El partit va mostrar als de tercer que si segueixen jugant amb equip i amb aquestes ganes arribaran lluny; als de quart els va mostrar que si estan atents en defensa i li posen ganes necessàries poden fer molt bé les coses.

Alex Pescador i Xavi Angerri

C. d'Estudis STUCOM-C.St. Miquel junior Femení

Un primer partit de lliga on les jugadores van lluitar de principi a fi, llàstima que el esforç no fos recompensat amb la victòria.

Vam estar tot el partit a remolc, però sempre  amb diferencies de entre 4 i 8 punts. Vam estar fent un forta defensa de les defensores exteriors, que encara que les superaven en els 1contra1 les primers ajudes sempre arribaven i en moltes ocasions les segones, un bon treball defensiu que va estar fustrat per les incisions de la jugador 13 del Stucom, la qual carregava molt i amb efectivitat el rebot ofensiu i amb un total de 22 punts va ser la peça que va donar la vitorià a l'equip local.

Tot i la derrota per 69-56, una molt bona actitud del equip i sobre tot en defensa pot dur al equip a guanyar forces partit. Pel que fa al atac hi ha coses a millorar, crec que el més important es la continuïtat, ja que es va jugar molt bé en alguns moments i en altres no es sabia que fer amb la pilota provocant pèrdues no forçades i sense capacitat de trobar una bona opció de tir.

Toca seguir treballant i continuar amb la mateixa actitud, ànims noies!

Parcials: ¼: 23-16, 2/4: 13-12, ¾: 19-17, 4/4: 14-11.

-Matella E.(8), Diaz S.(16), De Merlo S.(5), Simon S.(4), Canovas V.(0)-(5 inicial)- Danes C.(6), Mayos I.(9), Farres A.(6).

Antoni  Aragón

dissabte, 22 d’octubre del 2011

Futbol sala infantil: Sant Miquel vs Club F-sala Montsant

Clara i convincent victòria de l'equip infantil davant un club important de la ciutat que treballa molt bé el futbol sala - Montsant- (7-0).

Ja des del principi del partit l'equip infantil ha impossat un ritme alt de pilota i ha estat clar dominador d'aquesta durant gairebé tota la primera part. L'equip ha mostrat gran claredat d'idees en atac i amb els bons moviments a l'espai ha provocat que la defensa rival en molts moments estigués descololada. Això ha provocat que l'euip local tingués clares ocasions de gol, que no totes les vegades s'han pogut finalitzar.

Amb un 2-0 s'arribava al minut 11, i en aquell moment el Montsant a començat a disputar una mica més la pilota tot fent aproximacions més clares... però un parelkl de minuts més tard s'ha produït un clar penal en l'àrea visitant que l'Àlvaro ha transformat amb el tranquil·litzador 3-0.

Amb aquest resultat s'ha arribat al descans i ha estat una llosa per l'equip visitant , que a la segona part s'ha vist clarament superat en tots moments pel gran joc realitzat per l'quip del col·legi, sense fisures en defensa i trencant cada cop la defensa rival, fent-la anar darrera la pilota en molts moments.

S'ha vist una gran millora respecte l'amistós de la setmana passada i el bloc està jugant amb un patró cada cop més interioritzat i consolidat.

Moltes felicitats a tots els jugadors i a seguir igual!!!

Vicenç Sust

Futbol sala Aleví: Sant Miquel vs Dominiques de l'ensenyament

L'equip aleví de futbol sala del col·legi va començar la temporada amb una clara i contundent victòria (16-1) davant les Dominiques.
 Ja des del primer quart (5-1) l'equip va impossar un ritme de pilota alt i una gran pressió defensiva va provocar molts errors de l'equip visitant que els jugadors del col·legi van poder aprofitar per finalitzar una gran quantitat de jugades.
A més, el treball d'estratègia a pilota parada fet durant la setmana va donar fruit i un dels gols d'aquest primer quart va arribar després d'una gran jugada finalitzada al segon pal pel Guillem Inogés.
L'equip va estar molt sòlid en defensa i en les poques arribades de l'equip visitant el Francisco va estar molt encertat.
De cara l'atac els jugadors van mostrar una gran claredat d'idees i sempre intentant jugar la pilota al peu van arribar moltes ocasions de gol. Cal destacar en aquest apartat al Gabriel , que va estar molt enceratt de cara gol i va rebre forces assitències dels seus companys.
Per sobre de tot s'ha de destacar el bloc i el gran treball en equip, sobretot defensiu i la gran ajuda que es fan uns amb els altres. Cada cop tenen més clar els conceptes treballats i es van compenetran.
Moltes felicitats i a seguir igual!

Golejadors: Guillem (3), Marc G. (2), Àlex (2), Ignasi (2), Albert (1) i Gabriel (6)

Vicenç Sust

Escola THAU-Col.legi St.Miquel Aleví Femení

Primer partit i primeres impressions. El partit va començar bastant igualat tot hi que des de el marcador 4-5, ja no vam tornar ha estar al cap davant del marcador. Durant aquesta primera part vam estar sempre dins del partit amb oportunitats per avançar-nos  en el marcador, encara que la va tenir controlada el equip local amb un marcador final de 18-15.

Però al inici de la segona part, després de fer una sistella i col·locar-nos amb un 18-17, al cometre algunes errades vaig demanar un temps mort, i al retornar al camp un parcial de 18-0 en va fulminar... I ja va anar enxampant la diferencia el THAU fins arribar una final de partit, on les opcions de remuntar van ser nul·les, amb un resultat final de 56-32.

En general la actitud va ser bona, llàstima no poder dir el mateix de la intensitat de les nostres jugadores, que va estar supera per la intensitat de les jugadores locals. En definitiva, tot hi la derrota, es poden extreure bastantes coses positivis i també coses per millorar, que amb una bona actitud i amb ganes es podran aconseguir ,i que tant l'equip com les 18 jugadores a nivell individual puguin anar millorant durant tot el curs.

Parcials: 1/6: 8-5, 2/6: 6-4, 3/6: 4-6, 4/6: 18-2, 5/6: 12-4, 6/6: 8-11.

Aula-Sant Miquel: inici de la temporada!

El primer resultat de la temporada per l'infantil masculí ha estat negatiu, hem perdut 15-46, a causa de l'absència de dos jugadors que ha fet que ens quedèssim amb només sis.

El partit ha començat bé i hem anat empatats els dos primers quarts, però a partir d'aleshores el rival ha notat el nostre cansanci físic i ha apretat, tancant-nos l'acte al quart període.

Ens hem vist superats bàsicament pel seu físic i una molt bona pressió que ens han fet, molt intensa, de la qual no hem sapigut surtir gaire bé i cal dir, que encara hi ha molta feina a fer, tant en defensa com en atac i sobre tot en el posicionament en el camp.

Tot i això he acabat content per l'esforç que han posat els jugadors, que no s'han rendit en cap moment i han donat el millor de si mateixos. Esper-ho que els en els propers partits poguem enporta-nos una victòria, tot es tracta de seguir treballant.

Roger Longarón

Partit: Lycée Français vs St. Miquel. Prealeví femení.

Al principi del partit les jugadores han sortit una mica dormides, però després han despertat i han dut a terme un partit molt intens. Gràcies a això el resultat del partit a canviat totalment a favor nostre. Tot i així, falten millorar molts aspectes, ja que considero que ha estat un partit una mica caòtic.

He de dir que totes les jugadores han demostrat tenir ganes de jugar, una gran intensitat, el màxim esforç… però els hi falta "cap", pensar què fer en cada situació i una mica d'ordre. Per tant, ja sabem en què ens hem de centrar en els entrenaments per tal de millorar-ho. Tot i que tot té el seu temps d'aprenentatge i considero que l'estem seguint correctament.

Resultat: 29-50 (guanyat!)

Moltes FELICITATS perquè ha estat un partidàs!

(Per descomptat, gràcies a les dues jugadores que han pujat a ajudar!)

Anna Rull.

Comencen!!

Primer partit de la temporada per l'equip júnior masculí de bàsquet. Equip resultant de la fusió d'aquest mateix i del juvenil.

Primer partit, primera victòria .. 21-52 però una victòria amb dubtes, amb falta de cohesió, falta de companyerisme i falta d'equip.

Hem d'entrenar més la part de defensa i l'atac. Hem sortit molt posats en el partit, pressionant amunt, robant un parell de pilotes amb cistella final, però en canviar de defensa ens hem perdut i ens han guanyant el parcial de segon quart.
La segona meitat ha estat marcada per la falta d'idees en atac, tot i així hem aconseguit 32 punts en dos quarts.

Estic convençut que si tots posem de la nostra part i ens ajudem entre nosaltres serà una bonica temporada. Però hem d' esforçar-nos i treballar amb humilitat sense cap queixa. El nivell ja el tenim ara a per l'actitud!

Gabriel Rubio
Junior Masculí

divendres, 21 d’octubre del 2011

Ha faltat molt poc!!!

Molt bones bloggers,

La nova temporada acaba de començar i ens han faltat forces per superar l'empat. Ha estat una llàstima ja que era un rival no gaire fort que ens podía haver regalat els 2 punts per començar amb molt bon peu.

Primer de tot, tot l'equip espera que l'Albert es recuperi aviat i pugui tornar a jugar aviat. Hem començat el partit bastant perduts tan al nostre camp com al seu, tan en atac com a defensa. Hem començat al capdavant, marcant el primer gol a mitjans de la primera part pero ràpidament ens hem vist igualats per un rival que contenia les forces i que sabia aprofitar els nostres errors.

Poc a poc, hem començat a centrar-nos i ha entrar dins del partit, oferint rapidesa en atac pero desgraciadament la defensa, amb Pablo al capdavant no ha sabut compenetrar-se com ho faria normalment. El nostre "tanca", Pablo, el qual ha hagut de forçar la máquina i estar la majoria de temps al camp ha rebut un bon recolzament per part de tothom però que ha estat insuficient. Cal dir que l'esfroç realitzat per tot l'equip ha estat poderós però insuficient davant d'un partit dur, de molt contacte i alguna que altre falta que ha passat desaparcebuda.

A partir de la segona part, la cosa ha cambiat i tot i tornar-nos a posar al capdavant no hem sabut gestionar bé les nostres forces ni els nostres punts forts. Però tot i així n'hem tret un empat, un resultat que ens es favorable i que esperem millorar la setmana que ve.

Moltes gràcies per l'esforç nois, haurem d'apretar les piles moltíssim més en el pròxim entrenament.

una abraçada a tots

Gerard Lombarte Ros
PRE-INFANTIL

Partit: Aula - St Miquel, Benjamí Femeni!

Aquest ha estat el primer partit de la temporada i la veritat és que hem començat amb molt bon peu. Ha estat un partit molt maco, ja que les jugadores hi han posat moltes ganes, intensitat, agressivitat... és a dir, que han

complert tots els objectius marcats per aquest partit. Estic molt contenta perquè les jugadores que ja jugaven l'any passat han posat a la pràctica tot el que han aprés des de llavors fins ara, i perquè les noves incorporacions s'han adaptat i integrat tant ràpid que en aquest partit ja han aportat moltíssim.

Espero que aquest partit sigui un reflex de tots els que venen, on a cada partit es noti una millora, però el que considero més important i bàsic és que les jugadores tinguin una bona actitud i s'ho passin bé a pista per poder començar a treballar cosetes i això ja ho han demostrat.

Resultat: 19 - 41 (guanyat)!

FELICITATS nenes, però recordeu que no està tot fet que hem de seguir treballant dur!

dimarts, 18 d’octubre del 2011

Partit amistós entre els dos equips petits de futbol

Els dos equips més petits de l'escola de futbol, el pre-benjamí i benjamí, tot aprofitant que decasnem a la primera jornada del campionat escolar, hem decidit fer un partit amistós de pre-temporada, encara per ambdòs equips, aquest dissabte a les 12:00.

Segur que serà un gran partit, on els nens de tercer lluiran per primera vegada l'equipació de l'escola i els de quart es retrobaran amb les sensacions d'un partit en dissabte, amb les incorporacions noves a l'equip.

Els místers dels dos equips us esperem amb moltes ganes de passar-nos-ho d'allò més bé i gaudir del futbol tant alegre que fan els nostres nens.

dilluns, 17 d’octubre del 2011

"L'EQUIP PETIT"

Des de Esports CSM us volem presentar el següent video. Aquest està ple de valors, i ens mostra com guanyar no ho és tot. Us recomenem que accediu al següent link i observeu amb atenció aquest video.

Desitgem que us agradi.

dissabte, 15 d’octubre del 2011

Amistós futbol-sala "Infantil vs Cadet"

Ahir a la tarda l'equip infantil s'enfrontà amb el cadet del col·legi, en un partit molt disputat amb victòria dels de categoria superior (2-4).

L'equip infantil, amb novetats a la porteria i al camp (Axel i Alberto), van demostrar una gran entrega i entusiasme, com sempre han fet; però amb conceptes defensius encara per treballar. Les baixes i altes que hi han hagut a l'equip fa que encara s'hagin d'encaixar les peces i certs aspectes de balanç defensa/atac.

Tot i que l'equip cadet va demostrar-se més fet i conjuntat, l'equip infantil va estar durant tot el partit amb possibilitats de remuntar i oferint un esperit guanyador, que de ben segur ens ajudarà a seguir creixent com equip i bloc.

La setmana vinent ja comencen els partits oficials i caldrà seguir treballant fort en els entrenaments, ànims!!!

Vicenç Sust

Amistós futbol-sala "Aleví vs Infant Jesús"

Ahir a la tarda l'equip aleví del col·legi s'enfrontà a l'escola Infant Jesús en el primer i únic amistós abans de començar la setmana vinent la temporada amb una gran victòria (11-1).

L'equip oferí una gran cara i les sensacions van ser molt bones, sobretot pel treball defensiu i l'entrega dels seus jugadors. De ben segur que amb aquesta actitud i companyonia podrem afrontar els partits d'aquesta primera fase amb garanties.

Només puc felicitar a tot l'equip per l'esforç que van fer i les ganes que van demostrar.

I ara a pel següent partit, ànims!!!!

Vicenç Sust

dijous, 13 d’octubre del 2011

VII Challenge Escolar de Barcelona Ciutat

El Consell de l'Esport Escolar de Barcelona presenta el VII Challenge Escolar de Barcelona Ciutat per aquest curs 2011 - 2012.
Us animem a participar-hi!!!

dimecres, 12 d’octubre del 2011

Partits amistosos equip Aleví i Infantil

Aquest divendres 14 d'octubre els equips de futbol sala en categoria aleví i infantil estrenaran la pretemporada amb un amistós al col·legi.

L'equip aleví s'enfrontarà a l'escola Infant Jesús a les 18 hores, mentre que a les 19h s'estrenarà l'infantil davant l'equip cadet entrenat per l'Óscar León.