dimecres, 30 de gener del 2013

PARTITS PROGRAMATS PER LA 3a JORNADA



                Aqui tenim el quadre de la 3a Jornada de la 2a Fase... MOLTA SORT A TOTHOM!!!

dimarts, 29 de gener del 2013

PRE-BENJAMÍN FUTBOL SALA

INMACULADA HORTA  VS COL·LEGI SANT MIQUEL (1-5)

En primer lugar quiero felicitar al equipo pre-benjamín de fútbol 5 por el comportamiento y actitud  que han tenido esta semana en el entrenamiento y en el partido.

Tanto Gregorio como yo estamos muy contentos con el resultado del partido del fin de semana en el campo del Inmaculada de Horta. El equipo hizo un magnífico trabajo y se logró una muy buena victoria en el primer partido de la segunda liga.

Durante los dos primeros cuartos, el equipo salió al campo de una forma un poco alocada, el partido era de ida y venida, con ocasiones para los dos equipos, pero aun y así llegamos al descanso por delante en el marcador. 
Los siguientes 20 minutos fueron mejores, con mas ocasiones y jugando mejor, consiguiendo una ventaja superior que nos llevó al 5-1 final.

Esta es la actitud a seguir, y esperamos conseguir más resultados positivos en las próximas jornadas.

Marc Franch.


Millor inici, impossible!

L'equip pre-infantil de futbol sala no ha pogut començar millor la segona fase amb una victòria per 7-1 contra els Maristes de Sant Joan.

 Primer de tot, felicitar a l'equip perquè no va ser un partit fàcil ja que sols disposàvem d'un sol canvi i tornàvem després de la pausa de nadal. Tot i aquests petits detalls, l'equip va afrontar el partit amb pocs o gairebé cap problema.

Vam sortir a defensar a l'home hi ha intentar resoldre el partit a la primera part ja que pensàvem que amb un sol canvi, ens costaria aguantar fins el final amb la mateixa intensitat. I així va ser, vam acabar la primera part amb un ample avantatge.

A la segona part, continuàvem amb les mateixes ganes encara que es notava el desgast del jugadors, sobre tot en velocitat. Tot i així vam aconseguir marcar algun gol més i intentant que no ens marquessin més d'un gol.

 Tenim que continuar així, i encara que es aviat per dir alguna cosa, crec que serà un gran any.

 Força Pre-Infantil !!!


Alex Pescador

dilluns, 28 de gener del 2013

Partit molt ajustat al final, tot i que l'equip prebenjami sant miquel va començar guanyant amb diferencia. Al final vam aconseguir mantenir punts de diferencia fins acabar el partit +2 gracies al joc en equip i les ganes de guanyar de totes!
Prebenjami femeni sant miquel

St. Miquel vs La salle Premià (aleví femení)

Aquest partit ha sigut decepcionant. Hem jugat molt fluixes i poc entusiasmades, ens faltava apretar en tot: atac, defensa, rebot... No vam ser capaçes de millorar la situació fins després de la mitja part però sobretot a l'últim quart. Aquest partit tan dolent no s'ha de repetir perquè ja hem demostrat que ho sabem fer molt millor. Hem de creure més en les nostres possibilitats i no creure que per haver tancat marcador, el següent partit serà igual.... El resultat és un reflex i compensació de l'esforç durant el partit, així que no tornem a caure en dinàmiques anteriors i aprofitem el bon camí pel qual anàvem i hem de seguir anant. Ànims nenes que ho aconseguirem!
 
Resultat:: 40-56
 
Anna Rull Fabregat.

St. Miquel vs Betania-Patmos (prealeví femení)

Aquest ha estat el primer partit després de les festes de Nadal, ja que el cap de setmana anterior se'ns va aplaçar el partit per pluja. Jugàvem contra un equip que la lliga anterior havien quedat primeres, i vam començar el partit amb un ritme, intensitat i talent molt bons, dominavem el joc nosaltres amb una constant distància de 10 o més punts a favor. Tot seguit, arribant ja al final del partit i, sobretot, a l'últim quart vam afluixar molt acabant el partit amb dos punts més que l'altre equip. Va ser un partit molt bo que hagués estat excel·lent si haguéssim sapigut mantenir el tipus de joc dels primers quarts. Vull afegir, que el marcador va ser molt baix superant a penes els 30 punts... és cert que vam defensar bé perquè l'altre equip va posar encara menys punts, però hem de millorar en atac per superar aquesta barrera dels 30 i arribar a les dels 50. Tot i així, FELICITATS!
 
Resultat: 31- 29
 
Anna Rull Fabregat

ESPAÑA CAMPEONA DEL MUNDO DE BALONMANO

Ayer domingo la Selección Española de Handbol consiguió su segundo título mundial en un partido espectacular...Ojalá estos ejemplos nos muevan a desarrollar el máximo de entusiasmo y esfuerzo en nuestras actividades deportivas... FELICITATS ALS CAMPIONS!!!!

Handbol Aleví

Aquest cap de setmana l'equip aleví d'handbol va guanyar el seu primer partit de la segona fase. Un partit on vem dominar en gran part menys en el tercer quart on el Voramar va tenir més sort cara al llançament.
 
Tot i així no es pot parla d'un gran partit del Sant Miquel. Continuem perdent masses pilotes per passades sense mirar o per intercepcions que són fàcils de controlar.
 
En defensa en general tothom va estar a l'altura. En atac falta que alguns tinguin més empenta. S'ha de seguir treballant. Per ara tres punts de quatre possibles. Felicitar el joc ofensiu de l'Àlex Griera i Dani Sirera que altre vegada van ser desequilibrants en el partit, juntament amb les continues recuperacions de l'Àlex Ayala durant els dos quarts que va jugar i les grans parades dels nostres porters Max, Daniel i Nacho De Merlo.
 
S'ha de seguir treballant.
 
PD: Felicitar la selecció Espanyola d'handbol!! Campions del món!!

diumenge, 27 de gener del 2013

Institut Salvador Espriu - Sant Miquel fubot sala infantil

Institut Salvador Espriu 3 - Sant Miquel 1

Resultado muy engañoso, después del varapalo de la primera jornada que nos dieron una lección de humildad volvimos a jugar el segundo partido en la misma semana y sin la posibilidad de haber entrenado.

Con bajas nos enfrentamos al primero del grupo y las sensaciones fueron muy buenas. 

Recibimos los tres goles en la primera parte un gol de muy mala suerte donde un jugador nuestro despejo mal la pelota y entro y dos errores  en la creación de juego en nuestro propio campo.

Nuestro gol lo pusimos en el 2 - 1 donde demostramos el poderío físico de nuestra plantilla.

La segunda parte lo pusimos todo pero por desgracia la pelota no quería entrar de ninguna de las maneras, ni de jugada de corner, ni de uno contra uno con el portero ni de disparo colocado. 

Merecimos mejor resultado, pero así es el futbol.

Jose Luis Manuel Pasoot, entrenador futbol sala Infantil

Un inici de la segona fase emocionant

Divendres l'equip pre-aleví de futbol vam disputar el nostre primer partit de la segona fase, donat que vam descansar a la primera jornada.

L'equip vam concentrar-nos a les 17:00 a l'escola i ens vam canivar i plegats vam anar fins a l'altre escola, el CEIP Fort Pienc. A les 18:15 va començar el partit puntualment en un camp ben petit. Les circumstàcies del camp, ens va fer que ens costès adaptar-nos a la superfície del terreny de joc i que durant el primer quart no marquessim cap gol mentre que els locals en van anotar 1. Al segon quart amb una jugada individual d'en Jon va aconseguir empatar. El descans va arribar.
A la segona part el tanteig entre ambdòs equips va contiunuar. Ells de nou es van avançar al marcador. Nosaltres no vam defallir i vam continuar buscant el gol davant les circumstàncies adverses que teniem. Va ser al final del tercer quart quan en Dani va marcar amb un xut llunyà. Com ja ens ha passat altres vegades al darrer quart sortiem amb la feina per rematar. Van començar marcant els locals, però com ja haviem fet altres vegades sabíem que podiem remuntar el marcador, de manera que ben aviat en Jon en una jugada de picar pedra i actitud va marcar l'empat. Al cap d'un minut, el mateix Jon va rematar una jugada col·lectiva. Vam defensar la porteria aferrisadament els darrers minuts de partit per poder aconseguir la primera victoria de la segona lliga.

A l'acabar el partit molts nens van expressar la seva sensació que s'ho havien passat molt bé en un partit emocionant i treballat fin al final. Van dir que havia estat un partit "guai". Per part meva vaig marxar content amb el partit i amb l'equip.

Una forta abraçada virtual,
Xavi Angerri

dijous, 24 de gener del 2013

PARTITS DE LA JORNADA 2 DE LA SEGONA FASE


Aquí teniu els partits de la segona jornada, que esperem que es pugui portar a terme amb el beneplàcit del nostre amic el TEMPS... En cas de modificacions d´última hora, es penjarien aquestes, inmediatament, segons ens arribin...MOLTA SORT!!!

dilluns, 21 de gener del 2013

partido cadete basquet

 

Partido del Cadete de Baloncesto.

Associació Esportiva Arrels Congrés 55 - 44 Col·legi Sant Miquel

 

Derrota con sabor dulce del Col·legi Sant Miquel Cadete en un partido dónde entre los dos equipos sumábamos 12 jugadores.

Mermados con fiebres, malestares y demas afectaciones, los 6 que se pudieron presentar en casa del Arrels, los mantubieron al límite casi hasta el final.

Incluso nos pusimos por delante en algunas ocasiones del partido, pero el cansancio y la diferencia de estatura y edad de los chicos de Arrels que les atorgaba un escalon mas que a los del Sant Miquel pusieron el broche a un resultado justo. Y esta vez mas igualado que nuestra última visita a su colegio.

Decir cabe, que el esfuerzo y el nivel del equipo augmenta por semanas y eso nos tiene que hacer sentir orgullosos de nosotros mismos perdamos o ganemos.

 

diumenge, 20 de gener del 2013

futbol sala cadet a (j1) Sant miquel - Icària

Partit molt complicat i difícil. Jugàvem contra l'equip que vam guanyar el passat campionat de Barcelona i al que també vam vèncer per accedir al campionat de Catalunya. Tot i les baixes importants que teníem, crec que durant la primera part vam circular la pilota molt bé en atac, però ens falta agressivitat i contundència en certs aspestes defensius: quan perdem la pilota no presssionem i accions de còrner estem massa contemplatius.
L'equip rival va plantejar el partit a base d'una bona defensa i contres ràpides , i la veritat és que els hi  va sortit molt bé. Nosaltres teníem la pilota però ens mostràvem bastant incapaços de finalitzar les jugades i això en aquest esport es bàsic. Vam acabar jugant de cinc, aspecte força treballat en els entrenos, però que ens costa portar a terme en els partits.
Si hi ha un aspcete que em preocupa molt és el fet d'encaixar molts gols que fàcilment serien evitables si entre tots estiguèssim més atents.
La lectura positiva és que en tot moment vam voler ser nosaltres mateixos i jugar a partit de la pilota. Crec que ha estat dels pocs partits que més vam rotar i fer moviments interessants en atac vam fer.
Cal però, un canvi de xip en agressivitat i contundènica... ens ho hem de creure.
Ànims!!!!
Felicitar a l'equip rival pel bon partit
Resultat: 0-5

Vicenç Sust

Bon començament de lliga!

Mary Ward vs St.Miquel (aleví femení bàsquet)
 
Vam fer un bon partit on es van notar millores en certs aspectes del bàsquet que fins ara havíem jugat. Vam destacar per la nostra rapidesa, tècnica, jugar en equip quasi tot el partit, animar-nos... Aquest partit ha de ser una mostra del que hem de seguir fent d'ara en endavant. També és cert que l'altre equip era bastant inferior ja fos perquè només tenia 6 jugadores.. així que tampoc ens hem de relaxar nenes! Tot i així una victoria sempre va bé i anotar 120 punts quan fa temps que no anotavem ni 50 està molt bé perquè demostra que vam estar al 100% tot el partit tot i tancar marcador abans de la mitja part. Vull dir que en aquest partit cadascuna va destacar per la seva virtut (ja sigui en atac o en defensa)... trobar els nostres punts forts i potenciar-los com hem fet en aquest partit és el que hem de fer a partir d'ara.
 
Felicitats nenes!
 
Resultat: 9 - 39
 
Anna Rull Fabregat.

Fundación Nuestra Señora A vs St.Miquel (prealeví femení bàsquet)

Partit aplaçat a causa de la pluja, es jugarà el dimarts 29 de gener allà a les 18.00h.
 
Anna Rull Fabregat.

Empat amb gust de derrota


Sembla que els turrons, neules, el gall i els galets no han ajudat molt en la mentalitat d'alguns jugadors. La pregunta que ens comenem a fer els entrenadors es la següent: 
 
Pasotisme? Es possible. Està clar que una part del grup està amb ganes i això es veu en els resultats del partit d'avui. Gent com l'Àlex Griera o en Daniel Sirera on tots dos han aconseguit marca més de 8 gols i sense oblidar-nos de la gan defensa individual i col·lectiva que ens han demostrat. O el Nacho de Merlo, que ha estat constanment obrint camp i donant ajudes en els moments complicats. Però per altre banda tenim gent que sembla que és dediqui a passar l'estona per fer alguna cosa. No pot ser que alguns fem passades com si estiguessim jugant a la petanca. Sense menysprear aquest esport. O si saps que l'entrenador et diu que no votis perquè en 3 minuts t'han robat tres pilotes, tu continues fen el que vols. I en perds tres més...o si demanes que no tiris de 9 metres, tu vas i tires des de 10...gràcies aquesta gent la cosa no funciona en tema resultats.
 
Per altre banda felicitar a gent, com he mencionat anteriorment, com l`Àlex Griera, Nacho de Merlo, Daniel Sirera, o en Max, que ha fet un quart quart espectacular a la porteria. I finalment el capità, en Diego Goméz on s'ha possat en el paper ens els 1x1. A tots ells gràcies.
 
Llàstima de aquest punt perdut amb un equip inferior.
 
El proper cap de setmana més.

dissabte, 19 de gener del 2013

CEBS CE Joventut l'Hospitalet vs St Miquel Benjamí Femení

Primer partit de la segona fase contra un rival molt dur. Tot i començar el partit molt desconcentrades i amb un parcial de 11 a 1 difícil de remontar, les noies han lluitat fins al final aconseguint apropar-se al marcador. Destaquem la constancia al llarg del partit i el joc en equip que han permés plantarli cara a l'equip contrari.
Sabem que aquesta lliga será més complicada que l'anterior però esperem que això ens motivi per seguir millorant.

Felicitats pel treball ben fet i a seguir igual!!

Laura i Anna

dijous, 17 de gener del 2013

PARTITS DE LA 1a JORNADA DE LA SEGONA FASE



Aquest cap de setmana aquests són els partits dels nostres equips. També es pot consultar direccions i altres dades dels equips contraris a la web del CEEB.

dilluns, 14 de gener del 2013

DE NOU JA TENIM LES COMPETICIONS...


Aquest cap de setmana comença la segona fase dels campionats escolars d´esports. Els nostres equips s´estrenen en futbol a casa nostra i en handbol i basquet fora. Properament  tindreu els partits de la setmana en aquest medi.
MOLTA SORT A TOTS i a entrenar amb ganes que això ens portarà a fites importants....