dimecres, 21 de desembre del 2016

MISSATGE DE SANTA CLAUS...



9 comentaris:

Berta t ha dit...

QUE EN AQUESTES FESTES, LA MÀGIA SIGUI LA VOSTRE MILLOR VESTIMENTA, EL VOSTRE SOMRIURE EL MILLOR REGAL, ELS VOSTRES ULLS EL MILLOR DESTÍ I LA VOSTRE FELICITAT EL MEU MILLOR DESITG. PERQUÈ EL NADAL ÉS UNA OCASIÓ PER BUSCAR ELS MILLORS SENTIMENTS QUE TENIM AL COR I ENVIAR-LOS A LES PERSONES QUE TANT ESTIMEM.
BON NADAL I FELIÇ ANY NOU A TOTHOM.

Marc Miró ha dit...

Jo vull que aquest Nadal i any nou, totes les famílies estiguin unides i s' ho passin molt bé. Ja queda poc per l' any nou 2017, i el 2017 no ha de canviar gens sinó ets tu qui ha de canviar. Bon Nadal, Bones festes i Bon any nou!!!

























































ALVARO ha dit...

LA NAVIDAD ES EL CALOR QUE VUELVE AL CORAZÓN DE LAS PERSONAS, LA GENEROSIDAD DE COMPARTIRLA CON LOS OTROS Y LA ESPERANZA DE SEGUIR ADELANTE. ESTA NAVIDAD NO PIENSES SOLO EN LO MATERIAL,PIENSA CON EL CORAZÓN. ¿Y SI FUESE TU ÚLTIMA NAVIDAD?
HAY QUE APROVECHAR ESTA NAVIDAD, POR QUE,¿QUIEN SABE? ASÍ QUE SAL A LA CALLE Y REPARTE ALEGRÍA A LOS QUE MAS LO NECESITAN,PARA MUCHA GENTE ESE ES TU REGALO:UNA BUENA SONRISA.

¡¡¡FELIZ NAVIDAD Y FELIZ AÑO NUEVO A TODOS!!!

Mar ha dit...

Si en esta Navidad distingues una luz muy brillante en el cielo, pide un deseo de FELICIDAD para el mundo entero.
Los corazones mansos entienden la Navidad más allá de las palabras.
Aunque el tiempo transcurra de prisa, la Navidad nos deja eternos instantes.
Deseo que cada día sepas apreciar lo bella que es la vida, como en la Navidad.
Que la estrella de Belén te ilumine en esta Navidad y que cada día del Nuevo año la bendición del Señor te guarde a ti y a tus familiares.
La Navidad se pinta del color de tus emociones más profundas.
El nacimiento de Jesús marcó la esperanza en el mundo entero, deja que la Navidad te envuelva de AMOR.
La Navidad se vive en familia, se canta en conjunto y se celebra con todos.
La Navidad es ese dulce espacio donde los recuerdos, los abrazos y las risas imperan radiantes.
Que la Navidad nos llene de inspiración duradera para alcanzar todos nuestros proyectos y sentirnos realizados.
La Navidad es la inocencia y el candor, la fascinación de vivir con la esperanza de un mundo mejor.
A veces necesitamos una pequeña chispa de magia para recrear nuestro existir, la Navidad es esa chispa.
Aunque se pierdan otras cosas a lo largo de los años, mantengamos la Navidad como algo brillante, regresemos a nuestra fe infantil.
Feliz Navidad a todos los que comparten el deseo de un mundo mejor, lleno de paz y esperanza.
Que cada año la Navidad te envuelva gratamente junto a los que más quieres!.
Quisiera que la Navidad dure todos los días del año, pero si no es posible, al menos que dure lo suficiente para ennoblecer los corazones más duros.
Pide un deseo, cerrando bien tus ojos, piensa en la Navidad y espera tu milagro.
Cuando la Navidad nos convoca, nadie queda excluido, desde el más pequeño al mayor se funden en un gran abrazo!
Mientras exista un corazón tocado por Dios, la Navidad prevalecerá tan blanca y dulce, que podrá tocar al mundo entero.
Campanas por doquier, nos dicen que ya llegó la Navidad, en el cielo el coro angelical se hace escuchar, paz y Amor para la humanidad!

Lluís ha dit...

La navidad, para los que son creientes del catolicismo, significa que es un tiempo para estar felices, para estar en família, para celebrar el nacimiento de jesús y para ayudar y acoger a las personas más necesitadas. Pero, la navidad para los que no son creientes también puede ser un tiempo para estar en família, para estar felices y para acoger a los más necesitados.

PABLO ROMA ha dit...

feliç any nou

Alex Mata ha dit...

La navidad es un tiempo de felicidad,compartir,ser generosos con la gente y estamos para celebrar el nacimiento de Jesús y ajudar a la gente que lo necessita.Este tiempo se pasa con la familia.Feliz año nuevo a todos y a pasarlo bien.

Martina Bergé ha dit...

Martina Bergé

Ya llegó la navidad
que nos hace soñar
con un mundo mejor,
con un mundo de amor.
En el campo y la ciudad
se oyen cantos de paz
que nos llenan el alma
de felicidad.

Jo crec que el Nadal és un temps especial, de felicitat i alegria.El Nadal és temps per estar amb la família i si cal amb els amics,és un temps per recordar aquells que ja no estan amb nosaltres i que estimavem i estimem molt.BON NADAL!!I FELIÇ ANY NOU!!



Paula ha dit...

Ara que ja ha passat el Nadal ,que ja hem obert els regals , hem fet uns grans festins , hem vist a tota la família per primer cop en tot l'any , que em cantat cançons que diuen coses molt boniques ... Paremnos a pensar ,ni que sigui un minut , primer regals ,son necesaris, de veritat, molts nens els i hem ensanyat que el Nadal es igual a regals , regals i mes regals ,però no és així, és algu tan sencill com recurdar el naixament de la segona persona més important del univers , si Jesús i poques persones ho veuen així, segon els festins,tota la família reunida menjant tot tipu de menjars , però no ens donem conte que hi ha gent que ho celebra com pot ,si ,no tenan plats i plats de menjar com a nosaltres ens agrada ,hi ha gent que aquestes festes tan marevalloses ho pasen malament , molt malament, tercer familia, per Nadal tota la família es reuneix per celebraro però digues la veritat quan fa que no la veias tota reunida ,al menos tres membres reunits , el Nadal és una epoca de estar amb la família però no vol dir que en altres temps no podem reunirnos tots junts,quart i ultim , nadales, si hos preguntareu perque les nadales afectan al nadal , doncs si , algunes nadales no ,pero altres parlan del Nadal i que tot es perfecta i ens fan oblidar que hi ha gent necessitada amb problemes , diuen que tot esta bé que tothom es feliç, però no és veritat, encara que sigui Nadal la gent no deixa de tenir els seus problemes i es bo pensar en aquelles persones més que mai.Dit això hos desitxo unes bones festes per aquest any i tots els damés