dimecres, 21 de desembre del 2016

Busquem voluntaris aquest Nadal ⛄








BUSQUEM VOLUNTARIS AQUEST NADAL

 
Des de fa alguns anys, el CEM La Mar Bella organitza Esport per Nadal, un casal esportiu solidari per nens i nenes de primària. El casal inclou activitats ludicoesportives on l'objectiu és que els participants tastin diferents estacions d'activitat física i esports com llit elàstic, spiribol, bàdminton, tennis taula, esports col·lectius, inflables...i a la vegada col·laborin amb Àdia, l'ONG d'El Consell. Tota la recaptació és per Àdia, que treballa en projectes de nutrició infantil a Etiòpia. Enguany, però, necessitem voluntaris per portar a terme Esport per Nadal.

El casal necessita persones majors de 16 anys, dinàmiques i que, evidentment, els agradi el tracte amb nens i nenes. Cadascun dels voluntaris, hauria de participar 2 dies mínim. No requereix tenir cap titulació, donat que l'objectiu del voluntari és només dinamitzar l'activitat. Els voluntaris rebran esmorzar diari i samarreta commemorativa.

El casal es realitza els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, en un horari de 9.00 h a 13.00 h (servei de recollida des de les 8.00 h). En cas de voler participar, només caldrà enviar un correu electrònic a marbella@elconsell.cat amb el nom, cognoms, telèfon i e-mail o al telèfon del CEM La Mar Bella (93 221 06 76).

Esteu tots convidats. Moltes gràcies per la vostra col·laboració i bones festes.

Moltes gràcies,
Més informació


Comunicació El Consell







Vols canviar la freqüència amb la qual reps aquests e-mails?
Pots canviar-ho a preferències o donar-te de baixa de la llista 






This email was sent to aaragon@csm.cat
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
El Consell · Avinguda Litoral 86-96 · Barcelona, B 08005 · Spain

Email Marketing Powered by MailChimp