diumenge, 12 de febrer del 2017

FUTBOL SALA PREBENJAMÍ (J4) RMSI SPORTS "B" vs SANT MIQUEL

Partidàs!!!

Aquest passat divendres l'equip prebenjamí va jugar al pavelló del líder de grup que havia guanyat tots les partits disputats aquesta temporada. Després de la derrota de l'anterior jornada s'havia preparat el partit a consciència i els jugadors tenien moltes ganes de poder demostrar el que havien treballat durant la setmana. Tot i que vam començar perdent a inicis del partit, ràpidament l'Àlex amb un xut fort i sec va igualar el matx. En defensa teníem les idees molt clares i el pressing va provocar forces pèrdues de l'equip local que amb prou feines passava de mitja pista. Pel que fa a l'atac vam estar molt fins en l'elaboració de bones jugades amb parets ala-pívot on el Josep i les ales Àlvaro i Àlex al primer quart van saber fer molt bé, provocant així el segon gol d'un inspirat Josep. 

El segon quart va seguir en la mateixa dinàmica, un equip local intentant sortir del seu camp i els nostres jugadors apretant molt bé fent 2 contra 1 en banda i amb cobertures molt bones, fent que es recuperés la pilota molt aprop de l'àra rival i tenint infinitats d'ocasions que no acabaven d'entrar. En aquest quart vam fer dos pals i el treball defensiu del pívot Christian ajudant a les ales Nil i Álvaro amb un  tanca Pau que tapava molt bé els espais va fer que el nostre porter Iván no hagués d'intervindre massa i quan ho havien de fer va estar molt encertat.

El tercer quart va ser clau,  amb l'entrada del Pau Inogés treballant molt bé la posició de Pívot, la magnífica visió i treball del Nil i l'aprofitament dels espais a ala contrària del Sergi van facilitar que les ocasions siguessin clares i un golàs de l'Iñigo per tot l'escaire de gairebé de mig camp va fer baixar els braços a l'equip local que va veure com en aquest quart encaixava 3 gols més.

El darrer quart va estar  molt controlat i el Pau de tanca va saber controlar les arribades tot aprofitant els espais que cada vegada deixaven més els del Santa Isabel. Una contra molt ben realitzada pels nostres atacants va tancar el partit amb un bon gol de l'Àlex i una magnífica aturada del Julen (que va estar esplèndit en tot el partit) va posar la cirereta a un partit digne de veure.

Haig de dir que estic molt orgullós dels jugadors i que tots van estar a un magnífic nivell. Com a grup humà són molt bons companys i han demostrat que amb treball i companyonia són capaços de donar un altíssim rendiment. A seguir així nois!!!


Resultat: 2-7

Golejadors: Àlex (2), Nil (2), Iñigo (2) i Josep (1)

12 comentaris:

Marc Miró ha dit...

Un gran partit, nois!!!!!!!

YERAY ha dit...

SEGUIU AIXÍ NOIOS QUE PODEU

PABLO ROMA ha dit...

FELICITATSSSSS NOIS!!!!!!!!!!! FELICITATS PER LA CRÒNICA VICENÇ!!!!!!!!! :-)

Biel ha dit...

Molt bon partit el següent partit igual o millor

Berta t ha dit...

MOLTES FELICITATS NOIS!!!! SEGONS LA EXPICACIÓ DE L'ENTRENADOR VA SER UN PARTIDÀS. FELICITATS PER A TOTS ELS QUE VAN MARCAR I A ELS ALTRES QUE VAN ESTAR LLUITANT. SEGUIU AIXÍ!! I PER CERT, UNA CRÒNICA MOLT BEN EXPLICADA PER L'ENTRENADOR.

Alexmata ha dit...

Moltes felicitats seguiu així

Andreu ha dit...

Moltes felicitats a tot l'equip!!
És increible com nens de tercer juguen tant bé...
Anims per seguir així!!

PD:Felicitats per a l' escritor de la crónica.

Martina Bergé ha dit...

Moltes felicitats a tots els participants!!!!!! Sort pels propers partits.

Carla Aguado ha dit...

Felicitats a tot l'equip, molt bon resultat.
Seguiu donant guerra a cada partit, així guanyareu tots, segur.
Bravo als golejadors! Equip, continueu lluitant i sempre units.
Felicitats tambè a l'entrenador per aquest èxit.
M'ha agradat molt la crònica, Ho he viscut com si haguès estat en le partit!


Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Felicitats!!! Es veu que heu jugat molt bé ,seguiu així i no desaprofiteu cap partit ,el nostre equip ho ha fet i no sabeu com es perdre una lliga quasi guanyada als teus nasos....
Molts ànims!!!! :v

Laia B ha dit...

Felicitats a tots el membres de l'equip. Quin partit més impressionant, ple d'esforç i d' energia.A seguir tots així!!!