dijous, 9 de març del 2017

Crònica Benjamí Masculí

Després de les dues victories aconseguides la setmana anterior, el Benjamí Masculí segueix amb la seva bona ratxa sumant la seva tercera victoria, aquest cop contra l'Escola Virolai.
L'inici del partit va ser bastant caòtic pels nostres jugadors, els quals van tenir problemes per adaptar-se al ritme del partit i van cometre alguns errors defensius que permetien a l'escola Virolai agafar les rendes del partit i liderar el marcador durant els dos primers períodes. No obstant això, al tercer quart els nois del Sant Miquel van mostrar la seva millor versió tant ofensiva com defensivament, fet que va suposar guanyar aquest mateix per una diferència de 12 punts i donar la volta al marcador. A partir d'aquí, el nostre Benjamí es va mostrar molt més sòlid en defensa, posant moltes dificultats als locals per anotar i aconseguint d'aquesta forma mantenir l'avantatge obtingut al tercer període fins arribar al definitiu 32 - 48 a favor dels nostres.
Cal destacar la progressió i la trajèctoria ascendent del nostre Benjamí, que poc a poc s'està adaptant al ritme competitiu i que amb aquesta darrera victoria acumula tres de forma Conde

Enviado desde mi iPhone