diumenge, 12 de març del 2017

FUTBOL SALA PRE-BENJAMÍ (J7) Sant Miguel vs St. Peter's School

Partit molt dur i competit el disputat ahir al matí al col·legi de l'equip pre-benjamí contra el St. Peter's. Tots dos equips arribàvem empatats a punts al capdavant de la classificació i això es va notar des del primer minut. L'encontre va començar 15 minuts tard perquè l'equip rival es va presentar amb només 4 jugadors i l'equip local va esperar el temps reglamentat per començar el partit. L'inici del partit va ser en igualtat de condicions amb tres jugadors de pista més el porter. La veritat és que va ser un inici un pel extrany i això es va notar en el nostre joc; poc fluit i amb forces desconnexions en alguns moments de joc, sobretot en el balanç defensa atac. A 3 minuts de finalitzar el primer quart va arribar el jugador que faltava del St. Peter's i es va poder disputar el partit amb el nombre de jugadors adequats per poder jugar. Realment l'arribada del millor jugador d'ells va revolucionar el partit i va fer guanyar confiança en el St. Peter's.  Aquest fet va provocar que haguèssim de donar el millor de nosaltres mateixos a nivell defensiu; doncs el joc de l'equip rival era molt dur i en alguns moments ratllan fora del reglament. Els nostres jugadors van haver de suportar entrades molt dures que el tutor de joc no va saber aturar. En una entrada molt dura del millor jugador de l'equip rival, el Nil va haver d'abandonar  el partit i anar d'urgències (per sort no va ser res). Els nostres jugadors, en comptes d'enfonsar-se, van treure molt de caràcter i van seguir jugant amb molta empenta i determinació. El darrer quart va ser molt emocionant, amb clares ocasions per ambdues bandes; i cal reconèixer l'esforç de l'equip per defensar al millor jugador d'ells i les grans aturades de l'Iván, que ens va permetre arribar al final del partit amb opcions de guanyar-lo.  El partit cauria de les mans de qui marqués primer, i a falta de tres minuts, una jugada per banda del Manu va acbar amb el gol que ens donava dos punts i el liderat en solitari.

Partit molt treballat i lliutat. Els jugadors ahir van crèixer molt individualment i victòries així ajuden a madurar com a col·lectiu. Bravo nanos!!!


Resultat: 1-0

Golejador: Manu (1)

1 comentari:

Unknown ha dit...

Como padre, y creo que hablo en boca de todos los asistentes, debo confesar que todos estábamos nerviosos pues desde la banda, el partido se vive de otra manera. Enhorabuena a los chicos ya que defendieron estoicamente la portería y al entrenador por su magnífica labor como director de orquesta. Menudo partidazooo.... y qué gozada marcar a 3 minutos del final! Eso no tiene precio... :-)

Gonzalo