dijous, 9 de març del 2017

Programa ACB Next Valores

ACBNextValores_firmaequipo




Buenos días,

Queremos informar a todos los que participais en el Programa ACB Next Valores, que ya se encuentra disponible en el Aula de Valores de la web www.acbnextvalores.com la 1ª sesión del valor del Respeto, dedicado al Respeto a uno mismo.

También queremos compartir con vosotros un ejemplo de Trabajo en equipo en el staff técnico de un equipo de baloncesto profesional. Este post está ubicado en el apartado blog de la web: www.acbnextvalores.com/entrada-blog/entrada-6-pedro-martinez-intentas-conseguir-el-maximo-renimiento-del-equipo. Esperamos que sea de utilidad para todos nuestros deportistas  y alumnos...

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt interessant !!!

Mar ha dit...

Em sembla genial que es tracti el tema del valors en una de les coses més divertides que hi ha, com pot ser l'esport .
Ens demostra que hem de saber guanyar però també perdre ,perquè l'alegria d'un equip no només està en això si no que també amb el fet d'haver jugat amb companyerisme , respecte vers l'altre equip ,seguretat i moltes ganes.
L'esport és el que ens fa demostrar els nostres valors més que mai i saber tindre respecte, primer de tot amb tu mateix.

Yeray ha dit...

Si ,creo que tendríamos que trabajar más en equipo

PABLO ROMA ha dit...

Les coses es fan millor si ho fem tots junts.Per exemple: en un treball si cada persona aporta una miqueta , al final es farà tot molt bé i sortirà perfecte !!!!!!!!!!!!!!

ALVARO ha dit...

Es clar que siiiiiiii!!!!! Si ens ajudem entre tots, i tothom aporta una mica de la seva part, aconseguirem el treball en equip...
Els esports son el millor invent del planeta!!!! Ens ho passem bé, a vegades guanyem i a vegades perdem, però sempre comencem els partits(esports en general) amb ganes


VINGA AQUESTS VALORS!!!!

Alex Mata ha dit...

Las cosas cuando se hacen en equipo siempre se hacen mejor,si cada uno aporta algo conseguiremos la victoria.
La victoria no es lo más importante sino trabajar en equipo.Los valores son muy importante para nuestra vida.

Bernat ortigosa ha dit...

S'ha de treballar en equip per ferles millor , i si cada persona aporta una mica entre tots s'aconsegueix el objectiu en aquest cas guanyar i passar-ho bé.

Lluís Fíguls ha dit...

Gràcies a aquests valors podem aconseguir que l'esport sigui divertit, en equip, amb respecta a l' altre, sense baralles, amb ganes, il.lusió...
Tot això ès el que un esportista ha d' aconseguir per ser bo.
Si jugues en equip pots guanyar el partit, però si no el guanyes no passa res,segueix donant-ho tot.
Espero que tots els esportistes practiquin aquests valors.

Berta t ha dit...

Crec que l'esport és una molt bona manera de representar tots els valors ja que, la majoria, són en equip i així s'aprén a compartir, a ser responsables,a guanyar valentia... S'ha de ser bon esportista i felicitar al contrari, desitjar-l'hi sort, no faltar el respecte a l'arbitre i respectar les seves desicions, no fer trampes, saber guanyar i saber perdre, apendre dels errors... Que això aporta altres valors com ser justos.
Apliquem molts valors fen esport!!

Glòria ha dit...

M'ha agradat molt perquè parla del treball en equip i estic totalment d'acord en què és molt important tant per l'esport com per la vida.

Clara Morcego ha dit...

Que interesante, divertido, pero sobretodo educativo. El valor hacia uno mismo es muy importante y también respetar a los demás. Saber ganar, perder y todo enseñándolo de una manera tan divertida como el deporte.

Clara Morcego ha dit...

Bona nit...

Martina Bergé ha dit...

L'esport és per divetir-se , passar-s'ho bé , disfrutar i treballar en equip. Tan si guanyes com si perds s'ha de tenir respecte als contrincants i acceptar la derrota o la victória amb un somriure d'orella a orella i amb el cap ben alt.
Visca l'esport!!!!!!!!

Laia B ha dit...

He trobat molt interessant el que ens explica el entrenador de bàsquet Pedro Martínez sobre el treball en equip. En un equip és important el rendiment i l'esforç que hi posen el seus jugadors, però és sobretot essencial que en un equip hi hagi confiança i amistat entre les persones que el formen. En un grup tothom té una funció valuosa.