dijous, 27 d’abril del 2017

FUTBOL SALA PREBENJAMÍ (J11) Sant Miguel vs RMSI

El postpassat dissabte el Pre-benjamí tenia un partit desiciu per a la lliga que no va saber resoldre de manera positiva. El Santa Isabel, que vam guanyar a casa seva a la primera volta amb un clar 2-7 i que estava a un sol punt per sota nostra; venia amb les idees molt clares i amb un punt més d'intensitat que nosaltres. En cap moment del partit vam mostrar-nos superiors i amb una pressió molt alta de l'equip visitant feia que només amb alguna individualitat o jugada aïllada poguéssim fer mal a la porteria rival. Ens van estudiar molt bé a la primera volta i amb pilotes jugades en llarg des del tret del porter va fer que no poguéssim robar pilotes prop de la seva àrea i haguéssim de construir joc des de la nostra línia defensiva. Va ser un partit on vam estar molt poc precisos en els pases i de cara a porteria seguim sense finalitzar bé les jugades. Tot i això, vam entrar al darrer quart amb un ajustat 3-4 però en dos jugades aïllades vam rebre dos gols que ens va acabar de matar. Tot i això, els nostres nanos no van donar el partit per perdut i vam arribar al darrer minut amb un ajustat 5-6.

Aquest resultat ens complica molt les coses per quedar primers, i caldrà millorar en alguns aspectes per poder guanyar tots els partits que ens queden. Hem d'aprendre dels nostres errors i seguir lluitant tots junts; ara més que mai, fins al final. És en situacions com aquestes on un equip ha d'estar unit i demostrar de quina pasta està fet. Ha seguir treballant!!!

Resultat final: 5-6

Golejadors: Pau J (1), Manu (1), Àlex (1) i Josep (2).