dimarts, 30 de maig del 2017

Invitacions per la Lliga Mundial de Voleibol a Barcelona


Invitacions per la Lliga Mundial de Voleibol a Barcelona



 
Vols assistir a la Lliga Mundial de voleibol? El Consell de l'Esport Escolar de Barcelona t'ho posa fàcil. Barcelona acollirà del 2 al 4 de juny una de les rondes preliminars de la Lliga Mundial de voleibol. L'esdeveniment comptarà amb la presència de la selecció espanyola absoluta masculina i de les seleccions de Qatar, Mèxic i Grècia. Un esdeveniment històric que també servirà per commemorar els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona, on el voleibol va tenir un paper important.

La cita serà al Pavelló Olímpics de la Vall d'Hebron de Barcelona; un enclavament de luxe (no solament per la seva capacitat de més de 1.800 seients), sinó perquè va ser escenari de les olimpíades de Barcelona 92. Els amants del voleibol podran gaudir en aquest recinte de sis partits de la primera setmana de la ronda preliminar del grup 3 de la Lliga Mundial, el torneig més prestigiós de la FIVB que organitza anualment. La selecció espanyola  disputarà cada tarda, a les 18.00 hores, un partit; divendres s'enfrontarà a Mèxic, dissabte a Qatar i diumenge a Grècia.

A més, per als escolars de 1r a 6è de primària la Federació Catalana de Voleibol ha preparat una activitat especial divendres a les 18.00 hores perquè puguin conèixer més aquest esport i on hi haurà regals, sortejos i moltes sorpreses. Els més afortunats, també podran compartir algun moment amb els integrants de la Selecció Espanyola absoluta masculina. Per assistir a aquestes activitats programades serà necessari confirmar assistència a promocio@fcvolei.cat

Si vols invitacions per assistir a la Lliga Mundial de voleibol, només cal que emplenis el formulari on-line i passis a recollir les invitacions per les oficines del CEEB (Av. Litoral 86).