dissabte, 18 de novembre del 2017

Futbol Sala Benjamí (J3) -aplaçat- Sant Miguel vs Montserrat Xavier

Molt bon partit el disputat aquest postpassat dimecres 15 de novembre per l'equip benjamí. Amb diferència el millor partit en molt de temps. Vam jugar contra el segon classificat; el Montserra Xavier, empatat a punts i en disputa pel primer lloc de la classificació. En tot moment vam estar molt atents en defensa i molt fins en les combinacions i el joc associatiu; sobretot al segon quart; on l'Àlex, el Sergi, el Manu i el Josep van fer molt bones jugades amb parets i triangulacions. Un clar exemple del que podem fer i hem de fer per poder jugar en equip.

El primer quart va acabar amb un ajustat 1-1; però el segon quart va ser rodó en tots els aspectes. Vam estar molt fins en atac i amb grans jugades en combinació i molt forts en defensa vam arribar a la mitja part amb un clar 4-1. A la segona part vam dominar el partit i l'equip contrari es va venir abaix. 2 gols més al tercer quart va servir per acabar de tencar el partit.

Va ser un dels millors partits en dos anys i va servir per marcar el camí a seguir. Moltes felicitats nanos!

Resultat final: 6-2

Golejadors: Nil (2), Josep (2), Christian (1) i Manu (1)