dissabte, 27 de gener del 2018

FUTBOL SALA BENJAMÍ (J2) BETÀNIA PATMOS vs SANT MIQUEL

Partit molt emocionant i dels que fa afició el disputat ahir divendres per la tarda al camp del Betània. Ens vam enfrontar a un dels millors equips d'aquesta segona fase, en un pavelló ràpid i petit on la pilota anava d'un camp a l'altre a gran velocitat. Ja es veia des de l'inici del partit que l'equip més fort, més atent i que fes menys errors s'emportaria els 2 punts. Vam començar el partit una mica despistats en les marques i ràpidament l'equip local es va posar 2 a 0 amunt. Tot i això, els nostres jugadors van començar a entrar en el partit i vam poder ajustar la defensa i ser més incisius en atac. Gràcies aquest bon treball vam acabar el primer quart 2-1 per sota. En el segon quart vam afluixar una mica en intensitat defensiva i teníem problemes a l'hora de treure de porteria, doncs la pressió alta del Bàetnia dificultava el nostre atac. En una jugada desafortunada vam encaixar el 3-1, resultat amb el que vam arribar a la mitja part. Vam aprofitar per corregir certs aspectes tàctics i vam parlar de la importància d'estar molt forts en defensa i aprofitar els errors de l'equip local. El tercer quart va ser totalment nostre i vam passar per sobre del Betània amb un parcial de 0-4. Això va fer reaccionar l'equip local, que amb els seus 4 millors jugadors en pista ens van igualar el partit 5-5 en cinc minuts. Tot i això, vam seguir lluitant i a falta de 3 minuts  ens vam tornar a posar pel davant en el marcador. Quan ja semblava que el partit havia acabat, un xut  des de fora de l'àrea del Betània va deixar el partit 6-6. L'àrbitre va decidir que s'havia acabat el partit i ja no vam poder treure del mig del camp.

Només puc felicitar els nostres jugadors pel gran esforç i treball fet. Bravo peques!!!

Resultat: Betània 6- Sant Miquel 6

Golejadors: Pau I (3), Josep (2) i Sergi (1)